Наемат се партийни служители за около 1000 лeева заплатаКолкото и виртуален

...
Наемат се партийни служители за около 1000 лeева заплатаКолкото и виртуален
Коментари Харесай

Продължаваме промяната прави структури в селата

Наемат се партийни чиновници за към 1000 лeева заплата

Колкото и виртуален да е в последно време животът, без действителни хора и работа на терен нищо не става - до този извод очевидно е стигнала Политическа партия. При учредяването си през април групировката твърдеше, че ще е " облачна партия ", " ще живее главно в интернет ", няма да построява " отживели йерархии ", даже щяла да действа без локални структури. Обаче сега се основават структури даже в дребни обитаеми места, избират се координатори, наемат се чиновници на заплата - все детайли от обичайния партиен живот - без които не може, откакто групировката с изключение на за парламентарни в този момент, се стяга и за локални избори следващата година.

Най-видимо процесът върви във Варненска област. Структури са построени към този момент във Вълчи дол, Бяла, Провадия и даже село Приселци, община Аврен. Същото се случва и в другите райони, въпреки да липсва информация в общественото пространство. Областният координатор за Варна Благомир Коцев (областен шеф доскоро) заяви пред " Сега ", че процесът в действителност обгръща цялата страна. " Действа се отвесно ", разясни той, имайки поради, че структурирането върви от по-големи към по-малки селища.

В Плевенска област се търсят хора на 8-часов работен ден за към 1000 лв. заплата. Задачата на наетия е да оказва помощ в построяването на локални структури и на изборите, пише .

Реално процесът тече дружно със събирането на членове за секционните комисии и покровители. От някои райони дохвърчат вести, че набирането им още веднъж върви по обичайния за партиите метод: изтъкнат член на Политическа партия (бивш народен представител, например) се обръща към умел изборджия от съответното населено място да му откри хора; скоро хората са открити - без значение, че преди са го правили за други партии; без значение също, че изборджията сега спомага и на други обединения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР